Kerekesszékben kellett letolni a pódiumról azt az egyiptomi versenyzőt, akinek a nyakára esett a 151 kilós súly.

A 75 kilós súlycsoportban induló, egyiptomi Khalil Mahmoud Abir Abdelrahman túl sokat vállalt a londoni olimpián. A versenyzőnő 151 kilogrammot szeretett volna a levegőbe emelni. A gyakorlat felénél viszont elvesztette az egyensúlyát, a másfél mázsás súly pedig ledöntötte a lábáról és a nyakánál szorította a földhöz.

Forrás: AFP

Nem ez az első baleset az olimpián, néhány napja egy másik sportolónő pisilt be az erőlködéstől, amikor ki akarta nyomni a súlyt. Az egyiptomi versenyzőt azonnal kiszabadították a súly fogságából, de kerekesszékkel kellett letolni a pódiumról. Egyelőre nem tudni, milyen súlyos a sérülése.

 
Felejthetetlen másodpercek: a legkínosabb és legborzasztóbb balesetek súlyemelőknélhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120802-olimpia-london-bepisilt-az-erolkodestol-a-sulyemelo-no.html Ismét balesetet szenvedett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legykepben/20120727-ismet-balesetet-szenvedett-lindsay-lohan.html Baleset érte a szexi világsztárt - Fának csapódott biciklijével az utcánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-baleset-erte-woody-harrelson-szineszt.html Csak 11 éves volt! Lekapcsolták a gépekről Usher balesetben megsérült nevelt fiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120722-csak-11-eves-volt-lekapcsoltak-a-gepekrol-usher-balesetben-megserult.html Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120711-baleset-tortent-sandra-bullock-filmjenek-forgatasan.html Minden idők legcikibb divatbalesete: derekáig felszakadt a modell ruhája - mindene kilátszott!http://www.life.hu/legytrendi/20120710-kiszakadt-maria-fowler-ruhaja.html