Férje szerint bánatába halt bele az édesanya, miután lánygyermeke halva született.

Darren Clift azt állítja, hogy feleségét, Lindsay-t annyira lesújtotta első gyermekük, Katy May halála, hogy öt órával a szülés után megszakadt a szíve. Képeket itt láthatsz a fiatal és életvidám Lindsay-ről.

A huszonkilenc éves brit fiatalasszony a múlt hónapban volt kiírva a szülésre, de 12 nappal az időpont után férje bevitte a wolverhamptoni kórházba, hogy megindítsák a szülést. Miután az orvosok elindították a szülést, kiderült, hogy Katy May meghalt az anyaméhben. Nem sokkal ezután az édesanya is elveszítette az eszméletét, és soha többé nem tért magához. Az újraélesztésre tett erőfeszítések ellenére öt órával később életét vesztette.

www.facebook.com
Darren és Lindsay itt még boldogan, együtt

A férj szerint korábban semmi jel nem mutatott arra, hogy baj lesz. Lindsay makkegészségesnek tűnt, amikor besétált a kórházba. "Olyan volt, mintha Katy May halála után Lindsay is távozni akart volna, hogy gondoskodjon róla. Annyira akart gyereket! Szerintem annyira lesújtotta a bánat, hogy a babával akart maradni. Nagyon vártuk ezt a babát, ő volt az első gyerekünk" - mondta a gyászoló édesapa. "Az, hogy az orvosok nem találnak egyértelmű okot a halálára, csak még inkább megerősíti az elképzelésemet. Bár orvosilag nincs semmi értelme, mégis olyan, mintha ő maga döntött volna úgy, hogy elmegy. Ott voltam, láttam, amint feladta a küzdelmet."

A lesújtott férj elmondta, kéz a kézben mentek be a kórházba, és arra számítottak, hogy háromtagú családként térnek majd haza, de kiderült, hogy Katy May meghalt, és nem sokkal később Lindsay is követte. "Olyan sok embert megérintett" - mesélt az elhunytról férje. "Egyszerűen tüneményes volt. Rengetegen fejezték ki részvétüket a halála óta, és ez némi vigaszt nyújt."

A halál pontos okát egyelőre nem tudják. A szeptember 26-án végzett halottszemle nem hozott eredményt. 

A túlzott izzadása majdnem tönkretette a táncosnő karrierjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121016-tulzott-verejtekezesi-zavarban-szenvedett-egy-brit-tancosno.html "Kit érdekel, hogy csúnya-e vagy sem, a lényeg, hogy tud élni" - Szintia agydaganatból gyógyult felhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121015-amirol-soha-nem-beszelunk-elet-a-daganatos-betegsegek-tulelese.html Apró jelek, melyek tanulási zavarokról árulkodnak - Innen láthatod, ha fejlesztésre szorul a kicsihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121015-apro-jelek-melyek-tanulasi-zavarokrol-arulkodnak-a-diszlexia-diszgrafia.html Kis híján meghalt a fogszabályzója miatt egy 16 éves lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121012-majdnem-meghalt-szivelegtelensegben-a-fogszabalyzoja-miatt-egy-16-eves-lany.html Amikor azt hiszed, hogy a szemed előtt hal meg a gyerek - Mi a teendő lázgörcs esetén?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121012-mi-a-teendo-lazgorcs-eseten-ezt-kell-tenned-roham-kozben.html