William Kennewell üdítőfüggő. A fiú naponta 8 liter kólát iszik, és emiatt 25 éves korára teljesen fogatlan lett.

A szülők és az orvosok sokszor ijesztgetnek azzal, hogy az üdítőitalok károsak az egészségre - főleg a kóla. A gyerekek azonban egy legyintéssel elintézik ezeket az intelmeket. William is ezt tette, nagyívben tett fogorvosa véleményére fogai állapotáról, így mára már el is veszítette őket.

Forrás: Northfoto

Az ausztrál fiú három éven keresztül naponta 6-8 liter kólát ivott meg, ezáltal az összes foga elrohadt, és most protézist kell hordania. William szerint ő az élő példa arra, hogy az üdítők valóban nagyon károsak.

 

Robert De Niro interjú közben sírta el magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130205-robert-de-niro-amerikai-szinesz-teves-interju-kozben-sirta-el.html Mikor fordulj orvoshoz? Az influenza tüneteihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130129-az-influenza-tunetei-hirtelen-magas-laz-levertseg-kohoges-orrfolyas.html Kalandra fel! 2022-ben meghódítjuk a Marsothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130129-urutazas-a-marsra-egy-tudomanyos-kiserlet-kereteben-embereket-vinnenek-a.html Kézitáskájában hozta haza koponyája egy részéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130201-koponyajanak-a-negyede-hianyzik-megis-ujra-tud-jarni-es-beszelni.html Életet menthet a teahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130111-a-teak-csokkentik-az-agyverzes-es-a-cukorbetegseg-kialakulasasnak-kockazatat.html Modern fogamzásgátló eszközök nőknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130115-modern-fogamzasgatlo-eszkozok-noknek-huvelygyuru-implantatum-hormontapasz-injekcio-ambulans-petevezetekelkotes.html