Betörőnek nézte, ezért lelőtte barátnőjét Oscar Pistorius, a dél-afrikaiak művégtagokkal versenyző atlétája, a tavalyi londoni olimpia egyik sztárja.

A híradások szerint a nő meghalt, Pistorius kihallgatása már folyik. Részleteket nem tudni még sem a gyilkosság körülményeiről, sem arról, hogy ki értesítette a hatóságokat. A hírek szerint a sportoló betörőnek nézhette a nőt, ezét lőtt a fejére és a karjára. A City Press dél-afrikai internetes portál szerint a halott nő Reeva Steenkamp harmincéves, neves dél-afrikai modell.

Forrás: AFP

A 26 éves Pistorius az olimpiák történetének első művégtagokkal versenyző atlétája volt. Emellett hatszoros paralimpiai bajnok, aki decemberben azzal is szenzációt keltett, hogy megnyert egy 200 méteres futóversenyt, amelyben egy ló volt az ellenfele. A Maserati nevű arab telivérrel futott Dohában, a katari főváros Aspire elnevezésű sportközpontjában. Pistorius tavaly az olimpián és a paralimpián is rajthoz állt, előbbin 400 méteren elődöntős volt, utóbbin 400-on és a 4x100-as váltó tagjaként aranyat, 200-on pedig ezüstöt nyert.

Forrás: MTI

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!6 furcsa, férfiasságnövelő plasztikai műtéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130207-extrem-plasztikai-sebeszet-ferfiaknak-bajuszbeultetes-mellkisebbites-ferfi-mellizom-noveles-peniszhosszabitas.html Ismét gyilkolhat a közelgő influenzajárvány!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130206-az-influenzajarvany-tunetei-uj-influenzatorzsek-bukkantak-fel-halalos-aldozatok-is.html Elhunyt a magyar sportlegendahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130213-elhunyt-zsiros-tibor-europabajnok-kosarlabdazo.html Nem tud lábra állni Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130213-koncerteket-mondott-le-lady-gaga-enekesno-aki-nem-tud-labra.html A népszerű ital okozta a fiatal nő haláláthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130213-a-mertektelen-kolafogyasztas-is-hozzajarult-egy-ujzelandi-no-halalahoz-1.html