A Star Wars sztárját, Carrie Fishert egy hajón előadott furcsa jelenet után küldték kezelésre. A különös esetről videó is készült, és természetesen felkerült az internetre.

Az 56 éves színésznő furcsán lépdelt, miközben dalfoszlányokat énekelt, és feltakarított a kutyája után, aki összepiszkította a színpadot. Ez volt a hajóúton előadott jelent, ami után kórházi kezelésre küldték a világsztárt. A hölgy meglepetésvendég volt a fedélzeten, de a fellépés sajnos furára sikeredett Carrie betegsége miatt.

Forrás: Northfoto

A színésznő korábban már beszélt bipolaritásáról és drogproblémáiról az ABC televízió egyik műsorában. Carrie állítólag nem elég őrült, hogy kezeljék, de elég őrült ahhoz, hogy ne tudja intézni az életét.

A Leia hercegnő szerepével híressé lett színésznő hathetente elektrosokkos kezelést kap (ami nem olyan, mint régen volt), sőt már egy túladagolást is túlélt. "Lassan észrevettem, hogy több drogot használok, mint mások, és teljesen elvesztettem az irányítást felette. Kokainoztunk az Empire forgatásán, pedig nem is szerettem a kokaint, csak valamivel be akartam magam lőni" - mesélte egy tévéműsorban Carrie.

AZ OMINÓZUS HAJÓS JELENET:

 

Szakított Jason Segel és Michelle Williamshttp://www.life.hu/szeress/20130227-jason-segel-szineszes-es-michelle-williams-szineszno-szakitottak-egy-eves.html Áprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.html A parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.html Szexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.html Megmutatta kéthetes kisbabáját Imogen Thomashttp://www.life.hu/anyaskodj/20130226-megmutatta-kethetes-kisbabajat-egy-magazin-hasabjain-imogen-thomas-angol-modell.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html