Köztudott, hogy a férfiasság egyik mértékegysége a szerelmi teljesítőképesség: de mi történik akkor, ha a férfi csalódik magában? Pánik, az történik, és a libidónak ilyenkor már duplán fuccs.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Ezért gyengébb mindenkinél a szexuális vágyhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130308-a-teli-visszafogottabb-szexualis-elet-a-nap-hianyabol-fakad-a.html Szexi vagy sem, jobban jársz a szakállas férfival!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130306-a-szakall-jotekony-hatasai-vedelem-a-napsugarak-ellen-oregedes-lassitasa.html Nekik nem tudnánk ellenállni! Szexi reklámfiúkhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130208-dietas-kola-reklam-es-boldog-jegesmedve-csalad-csabit-kolaivasra.html Tényleg szexis egy nő lábujj nélkül?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130110-egyre-gyakoribb-plasztikai-sebeszeti-beavatkozas-a-labujjrovidites-es-a-labujjeltavolitas.html "Nem vagyok meleg, csak nem kívánom a szexet"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-egyre-terjed-az-aszexualitas-a-modern-tarsadalmakban.html