Idegösszeroppanással szállították egy szanatóriumba Szabó Bundás Andrást, aki tizennyolc éve zenél az együttessel.

Szabó Bundás Andrást, a napokban tragikusan fiatalon elhunyt Cipő zenésztársát idegösszeroppanással szállították kórházba.

Forrás: Facebook/Republic

"Ez így elég erős... De valóban, idegkimerültség miatt vagyok most itt" - mondta telefonon a betegágyáról a zenész a Borsnak.

"Van egy nagyon ritkán visszatérő depressziós betegségem, és ez most Cipő halála miatt kijött. Mélyen megviselt ez az egész" - tette hozzá András, aki mondhatni a Republic része, hiszen már tizennyolc éve koncertezik a zenekarral. "Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány koncertről hiányoztam" - mondta a kezdetekről a zenész, akinek egyébként saját együttese is van, a Gépfolklór.

Szabó András sosem felejti el az utolsó találkozásokat Cipővel. "Szilveszterkor játszottunk együtt utoljára. Aztán legközelebb január elején találkoztam Cipővel a Kossuth klubban. A hangmérnökünknek fia született, ő hívta meg a zenekar tagjait, hogy koccintsanak egyet az újszülött egészségére. Amikor megláttam Cipőt, megijedtem. Láthatóan borzasztóan legyengült testileg és lelkileg is. Ő mindig jól tartotta magát, de a betegsége miatt be kellett volna tartania olyan szabályokat, amelyeket nem mindig tudott. Többet kellett volna aludnia, le kellett volna tennie a cigarettát, de nem tudta. Legközelebb már csak egy tévéfelvételen találkoztunk... Cipő temetésén szeretnék ott lenni" - tette hozzá mélységes szomorúsággal a hangjában András, a "8. Republic".

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Legurult a lépcsőn a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-betegen-lepett-szinpadra-majdnem.html Te meg tudod védeni magad?http://www.life.hu/anyaskodj/20130226-a-noi-onvedelem-es-az-illegalis-onvedelmi-eszkozok-bandy-kata.html A kukába dobhatjuk a sztárdiétákathttp://www.life.hu/szepulj/20130313-csak-mitosz-hogy-segitenek-a-fogyasban-a-homeopatias-szerek-amelyeket.html 62 évesen is nagyszerűen fest Kurt Russellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-kurt-russel-szinesz-goldie-hawn-szineszno.html Elment a legenda - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130315-a-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-cipo-a-republic-zenekar-enekesenek-halala.html Divatbotrányok: Karl, a divatistenhttp://www.life.hu/legytrendi/20130314-a-divatbotranyok-sorozatban-karl-lagerfeld-divattervezo-a-divatszakma-es-a.html Megbünteti gyermekeit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermekei-noncsi-es-david-ket.html Smink nélkül meztelenek a nőkhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-a-nok-tobbsege-egy-honapot-var-azzal-hogy-smink-nelkul.html Édesapja mellé temetik Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130314-bodi-laszlo-cipo-temetese-a-kistarcsai-temetoben-lesz-jovo-penteken.html Boros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.html