Botrány a kórházban! Műtét közben aludt el egy orvos

műtét érzéstelenítés császármetszés aneszteziológus elalvás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházi botrány: elaludt egy aneszteziológus, miután beadta az érzéstelenítést egy szülő nőnek. Közben páciensét megcsászározták.

Felelőtlenül viselkedett egy aneszteziológus, de szerencsére nem történt baj. Az indiai származású szakembert azzal vádolják, hogy pár percre elaludt műtét közben. Dr. Rajat Subhra Banerjee érzéstelenítő injekciót adott egy vajúdó nőnek, majd magára hagyta, és egy székben elpilledt.

Thinkstock
Thinkstock

Egy szülésznő azt mondta, hogy 14 éve dolgozik a Royal Bolton Kórházban, de eddig még nem volt példa arra, hogy valaki otthagyja a betegét - írja a Daily Mail. A pácienst végül megcsászározták. Közben leesett a vérnyomása, ezért szóltak az aneszteziológusnak. Ő gyógyszereket rendelt, majd gyorsan eltűnt. Állítólag nem ez volt az első szundikálós esete.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


2 millió ember halt meg a sótólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130322-tobb-mint-2-millio-ember-halt-meg-2010ben-a-tul.htmlTudtad? Mind lyukas szívvel születünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130313-az-anyamehben-meg-lyukas-a-magzat-szive.htmlDrog okozhat 48 órás eltűnésthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130321-batki-mihaly-magyar-egyetemista-eltunesenek-hattereben.htmlStresszes vagy? Nem ciki a pszichológushttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130314-hazankban-meg-sokszor-kinos-pszichologushoz-jarni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.