Kórházi botrány: elaludt egy aneszteziológus, miután beadta az érzéstelenítést egy szülő nőnek. Közben páciensét megcsászározták.

Felelőtlenül viselkedett egy aneszteziológus, de szerencsére nem történt baj. Az indiai származású szakembert azzal vádolják, hogy pár percre elaludt műtét közben. Dr. Rajat Subhra Banerjee érzéstelenítő injekciót adott egy vajúdó nőnek, majd magára hagyta, és egy székben elpilledt.

Thinkstock

Egy szülésznő azt mondta, hogy 14 éve dolgozik a Royal Bolton Kórházban, de eddig még nem volt példa arra, hogy valaki otthagyja a betegét - írja a Daily Mail. A pácienst végül megcsászározták. Közben leesett a vérnyomása, ezért szóltak az aneszteziológusnak. Ő gyógyszereket rendelt, majd gyorsan eltűnt. Állítólag nem ez volt az első szundikálós esete.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

2 millió ember halt meg a sótólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130322-tobb-mint-2-millio-ember-halt-meg-2010ben-a-tul.html Tudtad? Mind lyukas szívvel születünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130313-az-anyamehben-meg-lyukas-a-magzat-szive.html Drog okozhat 48 órás eltűnésthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130321-batki-mihaly-magyar-egyetemista-eltunesenek-hattereben.html Stresszes vagy? Nem ciki a pszichológushttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130314-hazankban-meg-sokszor-kinos-pszichologushoz-jarni.html