Testrészeikkel harcolnak a rák ellen a sztárok

kutatás Sophie Ellis-Bextor bátorítás üzenet Caroline Flack rák testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testükre festett üzenetekkel küzd a halálos kórral Sophie Ellis-Bextor énekesnő és Caroline Flack műsorvezető egy új kampányban. Így bátorítják a nőket, hogy vegyenek részt a rákkutatásokban.

"Legyőzzük és eltiporjuk a rákot!" A sztárok most megmondják a magukét a kórról. Sophie Ellis-Bextor énekesnő, Caroline Flack, tévés műsorvezető és egy lánycsapat a testükre festett szövegekkel hívja fel a figyelmet erre a szörnyű betegségre. A bátorító üzenetek a lábaikon, a nyakukon és a karjukon villognak.

Forrás: Twitter/Caroline Flack
Forrás: Twitter/Caroline Flack

Caroline Flack például a lábával üzen a ráknak
Kattints a képre a galériáért!

A kampány célja, hogy arra buzdítsák a nőket, vegyenek részt a "Race for Life" nevű brit rákkutatásban idén nyáron. A Murder on the Dancefloor énekesnője, Sophie azt mondta: azért csatlakozott a kampányhoz, mert családjában is volt rákos megbetegedés.
Ebben a videóban megnézhetitek, miért vesz részt a figyelemfelhívó akcióban a többi sztár:

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

9 hónapos terhesnek látszott a rákos kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130318-11-alkalommal-diagnosztizaltak-felre-a-rakos-kisfiut-az-orvosok.htmlAnastaciánál ismét rákot diagnosztizáltakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130228-anastacia-amerikai-enekesno-ismet-rakos-ezert-lemondta-europai-turnejat.htmlRákot diagnosztizáltak az RTL Klub fiatal sztárjánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-rakot-diagnosztizaltak-gyerekkoraban-az-ejjelnappal-budapest-cimu-rtl-klubos-musor.htmlÍgy könnyebb túlélni a mellrákothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-az-emloeltavolitast-elutasito-rakbetegek-nagyobb-esellyel-elik-tul-a-betegseget.htmlHererákja van a műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-hererakja-van-es-kemoterapias-kezelest-kap-jeremy-kyle-angol-teve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.