Titkos drogűző szer volt Michael Jacksonban

halál implantátum Michael Jackson Conrad Murray per popsztár gyógyszerfogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges implantátumot viselt a 2009-ben elhunyt Michael Jackson. Az orvosi beültetés segített neki csökkenteni gyógyszerfüggőségét.

Speciális, orvosi beültetést viselt Michael Jackson, ami kényszeres gyógyszerfüggőségét próbálta mérsékelni úgy, hogy blokkolta az agyában a boldogságért felelős receptorokat. A popsztár 2009-ben halt meg, miután orvosa, Conrad Murray halálos mennyiségű Propofol nevű nyugtatót adott be neki.

AFP
AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, Jacko tudta, hogy meg fog halni, bár ő inkább attól félt, hogy a színpadon lövik le. Az implantátumot még halála után fedezték fel Jacko testében, de csak most került nyilvánosságra a bíróságon, miután egyik orvosa benyújtotta az erről szóló papírokat bizonyítékként. Ez döntő lehet abban a perben, amelyet a popsztár édesanyja, Katherine Jackson indított a turnékat szervező AEF Live koncertszervező cég ellen. Azzal vádolják a társaságot, hogy felelőtlenül alkalmazta Conrad Murray-t mint Jacko kezelőorvosát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.