Különleges implantátumot viselt a 2009-ben elhunyt Michael Jackson. Az orvosi beültetés segített neki csökkenteni gyógyszerfüggőségét.

Speciális, orvosi beültetést viselt Michael Jackson, ami kényszeres gyógyszerfüggőségét próbálta mérsékelni úgy, hogy blokkolta az agyában a boldogságért felelős receptorokat. A popsztár 2009-ben halt meg, miután orvosa, Conrad Murray halálos mennyiségű Propofol nevű nyugtatót adott be neki.

AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, Jacko tudta, hogy meg fog halni, bár ő inkább attól félt, hogy a színpadon lövik le. Az implantátumot még halála után fedezték fel Jacko testében, de csak most került nyilvánosságra a bíróságon, miután egyik orvosa benyújtotta az erről szóló papírokat bizonyítékként. Ez döntő lehet abban a perben, amelyet a popsztár édesanyja, Katherine Jackson indított a turnékat szervező AEF Live koncertszervező cég ellen. Azzal vádolják a társaságot, hogy felelőtlenül alkalmazta Conrad Murray-t mint Jacko kezelőorvosát.

Megjósolta halálát Michael Jacksonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130408-michael-jackson-popsztar-azt-hitte-le-fogjak-loni-a-szinpadon.html Dögös szurkolólány lett Michael Jackson lányábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-michael-jackson-lanya-paris-jackson-szurkololanynak-allt-a-gimiben.html Michael Jackson fia örökölte apja betegségét? Feltűnően fehéredik a bőrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-michael-jackson-fia-orokolte-apja-betegseget-valoszinuleg-vitiligoban-szenved.html Édesanyja okozta Michael Jackson halálát?http://www.life.hu/anyaskodj/20120807-michael-jackson-eloadomuvesz-halalaert-katherine-jacksont-tartja-felelosnek-conrad-murray.html