A vastagbélrákból felépült Havas Henrik jobban van, és keményebben dolgozik, mint valaha. De vajon bírni fogja a tempót?

Soha nem dolgozott még ilyen sokat, mint mostanában - vallotta be Havas Henrik. A második adásban ő A címlaplány című valóságshow ötödik zsűritagja. Emellett két könyvet kell megírnia. Elmondása szerint még több energiát is felhasznál, mint azt szabad volna - tudta meg a Blikk.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Két éve mentem nyugdíjba, de én ennyit életemben nem dolgoztam, megmondom őszintén. Egyszerre két könyvet kell megírnom, mert az egyikre szerződést kötöttem, és már az előleget is felvettem, azt meg kell csinálni. A másikat pedig nagyon erőszakolják, úgyhogy nincs mese, a kiadók markában vagyok" - magyarázta Havas Henrik. Ahogy a Life.hu is megírta, az újságírót nemrég vastagbélrákkal műtötték, de mára gyógyultnak mondja magát. "Tizenöt kilót fogytam a műtét során, és bár visszajött belőle, az erőnlétem még nem az igazi, meg kell, hogy mondjam. Lehet, hogy egy kicsit túlhajtom magam, de ez van" - tette hozzá.

 

Havas Henrik gyógyultnak nyilvánította magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130414-havas-henrik-vastagbelrak-mutetje-utan-nehany-honappal-azt-allitja-meggyogyult.html Havas Henrik: "A lányok pityeregtek a családban"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130203-havas-henrik-a-lanyok-pityeregtek-a-csaladban-szily-nora.html Havas Henrik interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130201-havas-henrik-interju-szily-nora-beszelget-rakbetegsege-lezajlasarol-az-uj.html Havas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120102-hajdu-peter-frizbi-havas-henrik-meselt-a-puszilkodasrol-caramel-a.html