műsorvezető vastagbélrák Havas Henrik újságíró A címlaplány munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vastagbélrákból felépült Havas Henrik jobban van, és keményebben dolgozik, mint valaha. De vajon bírni fogja a tempót?

Soha nem dolgozott még ilyen sokat, mint mostanában - vallotta be Havas Henrik. A második adásban ő A címlaplány című valóságshow ötödik zsűritagja. Emellett két könyvet kell megírnia. Elmondása szerint még több energiát is felhasznál, mint azt szabad volna - tudta meg a Blikk.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Két éve mentem nyugdíjba, de én ennyit életemben nem dolgoztam, megmondom őszintén. Egyszerre két könyvet kell megírnom, mert az egyikre szerződést kötöttem, és már az előleget is felvettem, azt meg kell csinálni. A másikat pedig nagyon erőszakolják, úgyhogy nincs mese, a kiadók markában vagyok" - magyarázta Havas Henrik. Ahogy a Life.hu is megírta, az újságírót nemrég vastagbélrákkal műtötték, de mára gyógyultnak mondja magát. "Tizenöt kilót fogytam a műtét során, és bár visszajött belőle, az erőnlétem még nem az igazi, meg kell, hogy mondjam. Lehet, hogy egy kicsit túlhajtom magam, de ez van" - tette hozzá.

Havas Henrik gyógyultnak nyilvánította magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130414-havas-henrik-vastagbelrak-mutetje-utan-nehany-honappal-azt-allitja-meggyogyult.htmlHavas Henrik: "A lányok pityeregtek a családban"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130203-havas-henrik-a-lanyok-pityeregtek-a-csaladban-szily-nora.htmlHavas Henrik interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130201-havas-henrik-interju-szily-nora-beszelget-rakbetegsege-lezajlasarol-az-uj.htmlHavas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120102-hajdu-peter-frizbi-havas-henrik-meselt-a-puszilkodasrol-caramel-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.