Rejtélyes bűncselekmény történt a nyílt utcán

gyilkosság halál PR cikk krimi Robin Cook halálhír orvostanhallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalember bár túlélte a lövést, valószínűleg hátralévő életében csak vegetálni fog. Súlyosbítja a tragédiát, hogy a lövés "célt tévesztett": nem neki szánták a végzetes lövést. Csak rossz helyen volt, rossz időben, rossz társaságban. És szerencsétlen módon hasonlított arra a fiúra, akit el akart hallgattatni az albán maffia.

"Három szemtanú volt, akik mindent láttak, nyolcan pedig hallották a pisztolylövést, és látták az elszáguldó furgont. Az egyik szemtanúnak megvolt a jó oka rá, hogy aznap este ne akarjon beszélni a rendőrséggel, ezért tovább sétált, mintha mi sem történt volna. A második egy orvostanhallgató fiú volt, aki éppen visszafelé tartott a diákszállóba, húszméternyire Pia és Will mögött. Elszörnyedve nézte a támadás mozzanatait. Először azt hitte egy filmforgatás tanúja, de sötét volt, és nem látott kamerákat. A lövés áldozatának fejéből szivárgó vér pedig nagyon is valóságosnak tűnt."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ha kíváncsi vagy a részletekre, miért lőtték fejbe a fiatal orvostanhallgatót, itt megtalálod a megoldást: Robin Cook: Jótékony halál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.