Ismét a kórházi ágyat nyomja a Barátok közt sztárja, Várkonyi András - tudta meg a Bors. A színésznek múlt héten újra gond volt a szívével.

Nincs jól Vili bácsi. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Várkonyi András február elején esett át egy életmentő szívműtéten. Akkor szívkoszorúér-áthidalást végeztek rajta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az operáció után heteket töltött a balatoni szanatóriumban, ahol gyorsan javult az állapota. Márciusban már vissza is tért a Barátok közt stúdiójába. Lehet, hogy túl korán vágott bele ismét a forgatásba, mert a színész szíve a múlt héten újra rendetlenkedni kezdett, orvosai ezért javasolták az újbóli kórházi kezelést. Jobbulást kívánunk!

 

Vörösborral gyógyul Vili bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130308-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ot-het-labadozas.html Túl van az életmentő szívműtéten Vili bácsihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130209-a-baratok-kozt-vili-bacsija-varkonyi-andras-tul-van-az.html Életmentő műtét vár Vili bácsirahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarjan-szivmutetet-hajtanak-vegre.html Titkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.html Szexbomba a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130418-fogarasy-mariann-modell-prostitualtat-alakit-a-baratok-koztben.html