"A szexfüggőség nálunk családi betegség férfi ágon" - jelentette ki a negyvenöt éve meggyilkolt volt amerikai igazságügyi miniszter és elnökjelölt legidősebb fia.

A Washington Postban jelent meg az a naplórészlet, amelyben az 55 éves Robert Kennedy felfedte intim titkait fedte fel a nyilvánosság előtt. "Nem csak 37 hölggyel volt dolgom, de ők azok, akiknek a testi kísértésétől leginkább szenvedtem, s noha mindent megpróbáltam azért, hogy legyőzzem a vágyat, közel felük esetében erre képtelen voltam" - állítja, és hozzáteszi, a nő- és szexfüggőség férfiágon családi átok náluk.

Forrás: AFP

A "mocskos napló" szerzője a többségében ismert, politikus feleség, ügyvéd és környezetvédő barátnőivel leírt kapcsolatait skálán minősíti, egytől tízig.

"Sajnos, a szexuális vágyaimmal csak ritkán tudtam megküzdeni. Úgy voltam vele, mint Ádám a paradicsomban: tudtam, hogy az alma tiltott gyümölcs, de a kísértés legyőzött" - vallotta.

 

Meggyilkolták Diana hercegnőt?http://www.life.hu/legykepben/20130915-a-scotland-yard-ujranyomoz-diana-hercegno-ugyeben-elkepzelheto-hogy-meggyilkoltak.html II. Rudolf, az alkimista császárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130909-ezoteria-es-rejtely-ii-rudolf-az-alkimista-csaszar.html Az X-Faktor miatt lett munkanélküli Timihttp://www.life.hu/legykepben/20130915-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzojet-a-szolfezstanarno-mitru-timeat-kirugtak.html