Robert Kennedy szexfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A szexfüggőség nálunk családi betegség férfi ágon" - jelentette ki a negyvenöt éve meggyilkolt volt amerikai igazságügyi miniszter és elnökjelölt legidősebb fia.

A Washington Postban jelent meg az a naplórészlet, amelyben az 55 éves Robert Kennedy felfedte intim titkait fedte fel a nyilvánosság előtt. "Nem csak 37 hölggyel volt dolgom, de ők azok, akiknek a testi kísértésétől leginkább szenvedtem, s noha mindent megpróbáltam azért, hogy legyőzzem a vágyat, közel felük esetében erre képtelen voltam" - állítja, és hozzáteszi, a nő- és szexfüggőség férfiágon családi átok náluk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A "mocskos napló" szerzője a többségében ismert, politikus feleség, ügyvéd és környezetvédő barátnőivel leírt kapcsolatait skálán minősíti, egytől tízig.

"Sajnos, a szexuális vágyaimmal csak ritkán tudtam megküzdeni. Úgy voltam vele, mint Ádám a paradicsomban: tudtam, hogy az alma tiltott gyümölcs, de a kísértés legyőzött" - vallotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.