Öt gyermek könnyebben megsérült, amikor rájuk dőlt egy tölgyfa a pécsi állatkertben még szerdán.

A Bama.hu hírportál egyik olvasójától értesült a balesetről, amely a majomháznál történt. A hírt Szatyor Miklós, az állatkert igazgatója is megerősítette. A kicsik, akik közül hárman óvodások, egy kirándulócsoport tagjaiként voltak az állatkertben.

Forrás: Wikipedia/Mrszantogabor

Az igazgató azt mondta: az állatkert fáit rendszeresen ellenőrzik, és haladéktalanul eltávolítják a veszélyesnek ítélteket. Hangsúlyozta, hogy a tölgyfánál nem láttak veszélyre utaló jelet, kidőlésének nem volt semmilyen előzménye.

Demjén Ferenc szerint volt dobosa bekattanthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130918-demjen-ferenc-zeneszerzo-volt-zenesztarsa-herpai-sandor-dobos-bekattant.html Hazatért az amputált kosarashttp://www.life.hu/gyogyulj/20130918-natasa-kovacevic-kosaras-hazatert-szerbiaba-a-labamputacio-utan.html Nem tökéletesek, de gyönyörűek: fogyatékos modellekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130725-a-fogyatekos-modellek-a-kifuton-interju-vasas-vanda-toloszekes.html Szamurájkarddal támadtak Kulka Jánosrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130918-kulka-janos-szinesz-az-argo-2-forgatasan-serult-meg-bicskey.html Pszichiátriára került Demjén zenésztársahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130917-herpai-sandor-a-vmotorock-egykori-dobosa-pszichiatriara-kerult.html