A közvetlen életveszély elhárítása miatt amputálni kellett Akeem Adams bal lábát.

Továbbra is súlyos az állapota Akeem Adamsnek. A Ferencváros trinidadi futballistájának amputálni kellett a bal lábát. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a sportoló szeptember 25-én kapott szívinfarktust, majd műszívre kapcsolták.

Forrás: MTI/Földi Imre
Simon Krisztián és Akeem Adams a Ferencváros-Újpest meccsen

A klub keddi közleménye szerint a végtagizomzat elhalása a másfél héttel ezelőtti súlyos szívinfarktus és a keringés összeomlásának szövődményeként alakult ki. A műtét a közvetlen életveszély elhárítását szolgálta. "A műtét sikerült, Akeem Adams keringése stabil, de állapota továbbra is súlyos, életveszélyes" - áll a közleményben.

A 22 éves védő nyáron igazolt a Ferencvárosba. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában rosszul lett és kórházba szállították. Ezután több műtéten is átesett, és mivel szíve nem vette át azokat a funkciókat, amelyeket el kellene látnia, műszívre kapcsolták. A játékos családja Magyarországon van - írja az MTI.

 

Műszívre kapcsolták a focistáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130927-akeem-adamst-a-ferencvaros-trinidadi-labdarugojat-muszivvel-tartjak-eletben.html Durván elfajult a szexuális előjátékhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131008-beszorult-a-kenyerpiritoba-egy-ferfi-penisze-tuzoltoknak-kellett-kiszabaditaniuk.html Megerőszakolták Madonnáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131007-madonna-amerikai-popenekesno-a-harpers-bazaar-magazinban-bevallotta-megeroszakoltak.html Eltávolíttatja petefészkét és melleit Gomeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131007-gomes-a-csillag-szuletik-tancosa-angelina-joliehoz-hasonloan-leveteti-a.html Övé lesz a világ leghatalmasabb mellehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131005-mellnagyobbitas-lacey-wildd-ujabb-mellmutetre-keszul.html