A Forrest Gump sztárja nemrég tudta meg orvosától a hírt, miszerint kettes típusú diabéteszes.

Már húsz éve cukorbeteg Tom Hanks és csak nemrég értesült róla. Az Oscar-díjas színész egy amerikai showműsorban árulta el, orvosai nemrég kettes típusú diabéteszt diagnosztizáltak nála, amely nagy valószínűséggel összefüggésben áll súlyingadozásaival.

www.larrycrowne.com

Az 57 éves színész számtalan alkalommal alakította már át testét egy-egy filmszerepe kedvéért. Az 1992-es Micsoda csapat című mozi miatt körülbelül 15 kilót szedett magára, később pedig több mint 20 kilót leadott A számkivetett főszerepéért. "Ez kontrollálható. Egyszer valami úgyis meg fog minket ölni" - magyarázta Hanks a showműsor műsorvezetőjének, David Lettermannek."Az orvosom azt mondta, ha ugyanannyi lesz a súlyom, mint középiskolában, akkor lényegében teljesen egészséges leszek és nem lesz kettes típusú cukorbetegségem sem. Erre azt mondtam, inkább leszek kettes típusú cukorbeteg, mert képtelen vagyok ugyanannyi lenni, mint amennyi akkor voltam" - mondta a színész, aki állítása szerint nagyon vékony fiú volt és alig érte el az ötven kilót.

Merevedési zavart okozhat a cukorbetegséghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130610-lifenight-merevedesi-zavart-okozhat-a-cukorbetegseg-egy-uj-kutatas-szerint.html Mesekönyv és cukormentes torta segít a cukorbetegség elleni küzdelembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120515-szamos-uj-progammal-a-cukorbetegseg-ellen.html Ismét nagypapa lett Tom Hankshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-tom-hanks-szinesz-masodik-unokaja-charlotte-megszuletett.html Rémisztő dolgot tett magával Tom Hankshttp://www.life.hu/legytrendi/20130529-tom-hanks-szinesz-sotet-szinure-festette-hajat-es-bajszat.html Julia Roberts és Tom Hanks: új szerelem negyven feletthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110630-julia-roberts-es-tom-hanks-uj-szerelem-negyven-felett.html