Furcsa titok derült ki az Alkonyat sztárjáról, aki állítása szerint teljesen odavan a finom női illatért.

Érdekes rögeszméje van Robert Pattinsonnak: imádja a női illatokat. A 27 éves színész elárulta, nem feltétlenül kell drága parfümöt fújnia magára annak, aki el akarja csábítani a jelenleg egyedülálló sztárt.

Forrás: AFP

"Nem feltétlenül kell a parfüm. Szeretem az emberek illatát. Ez különös és biztos vagyok benne, hogy van valami köze a feromonokhoz. Tudat alatt azért vonzódunk egyes emberekhez, mert finomnak tartjuk az illatukat" - magyarázta a sztár, aki korábban exbarátnője, Kristen Stewart illatát is sokszor méltatta interjúiban.

Heves csókcsatába keveredett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130902-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze-a-dior-homme-parfumreklamjaban.html Lányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.html Rosszul öltözött tinisztárból stílusos gentleman lett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121116-robert-pattinson-szinesz-az-alkonyat-sztarjanak-stilusa-rengeteget-valtozott.html Robert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.html Robert Pattinson Budapesten hódíthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-robert-pattinson-budapesten-hodit.html