Ahogy arról a Life.hu elsőként beszámolt, villanyoszlopnak rohant és összetörte autóját a Bozsek Márk. Az énekes kocsijában X-Faktor-beli barátja, Csordás Ákos is ott volt. Azóta újabb információk láttak napvilágot az esetről.

Nem csak Csordás Ákos, hanem a Fat Phoenix egyik tagja, Erdész Tamás is Bozsek Márk autójában ült az egyik budapesti hídon történt baleset idején. Az eset ráadásul nem is mostanában történt, hanem november 3-án, Ákos és a ByTheWay párbaja után - tájékoztat a Borsonline.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mint utóbb kiderült, tegnapig sem a Barátok közt stábja, sem pedig a mentorok nem tudtak az esetről. A Life.hu is próbálta elérni az RTL Klubot, tájékoztatást azonban nem kaptunk.

"Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült" - nyilatkozta Márk.

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy egyik fiúnak sem esett bántódása; "Budapesten és környékén az elmúlt két hétben nem történt erre a névre felvétel" - adták hírül.

Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html Technikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.html Hangok helyett látványos ruhák az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131110-rendhagyo-helycsere-az-xfaktorban-bozsek-mark-kiszallt.html Vastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.html Így tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.html Tóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.html