Drogos múltjáról vallott L. L. Junior

FEM3 vallomás Joshi Bharat drogok L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper Joshi Bharattal beszélgetve elevenítette fel kamaszkorát. Azt sem tagadta, hogy sokféle kábítószert kipróbált. 

15-16 éves volt Junior, amikor - sok fiatalhoz hasonlóan - ő is kísértésbe esett és kipróbált különféle drogokat. A zenész Joshi Bharatnak elmondta, hogy szerencséje van, ugyanis egyik sem jött be neki, az egyiktől aludni nem tudott, a másiktól rosszul volt és hallucinált.

rtlklub.sajtoklub.tv

"Mindegyiktől megundorodtam, így sosem lettem függő, ma pedig inkább már el is határolódom azoktól az emberektől, akik használnak valamit" - jelentette ki. Junior arról is mesélt, hogy az egyik haverja túladagolásban halt meg, és ő talált rá a holttestére egy injekciós tű mellett, ami különösen elvette a kedvét a drogozástól.

L.L. Juniort faképnél hagyta kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20131126-l-l-junior-rappert-elhagyta-kedvese-csilla.htmlL.L. Junior elengedné párjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-ll-junior-elengedne-csillat-de.htmlL.L. Junior megszegte a KRESZ szabályaithttp://www.life.hu/legykepben/20131107-ll-junior-rapper-biztonsagi-ov-nelkul-es-telefonalas-kozben-vezetett.htmlMegverték L.L. Juniorthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-ll-junior-rappert-a-tv2-mr-es-mrs-felvetelen-megverte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.