Lehet, hogy rákos Brian May

Forrás: AFP/Getty Images/David Becker -
MRI-vizsgálat Queen rák (betegség) gitáros Brian May
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Queen együttes gitárosát rák gyanújával vizsgálják az orvosok. Egyelőre semmi sem biztos...

A zenész december elején erős hát- és csípőfájdalma miatt fordult orvoshoz. Egy MRI-vizsgálat elváltozásokat mutatott ki a csontjaiban, ezért azonnal onkológiai vizsgálatnak vetették alá. Az eredmények nem túl biztatóak, még az is lehetséges, hogy a 66 éves gitárosnak rákja van – adta hírül az MTI.

Brian May Forrás: AFP/Getty Images/David Becker

Brian May a honlapján osztotta meg rajongóival, mennyire aggasztja állapota. Apja ugyanis épp 66 évesen hunyt el rákban, és több barátja küzdelmét kísérte végig a betegséggel szemben. Még nem tudni, mi a pontos diagnózis, de orvosai azzal nyugtatgatják a rockert, hogy ha rákos is, valószínűleg eredményesen kezelhető lesz.

Sajnos nem May az egyetlen híresség, akinek szembe kellett nézni a kórral. Ahogy a Life.hu is megírta, nemrégiben a szívtipró Hugh Jackman is hasonló cipőben járt egy ártalmatlannak tűnő vörös folt miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.