A ValóVilág 4 szereplője, Veronika ismét kés alá feküdt. Négy éve ugyanis volt egy mellműtéte, de az implantátuma elcsúszott. 

"Nagyon megijedtem, mert folyamatos fájdalmat éreztem a mellkasomban. Egyszerűen nem tudtam, mi lehet a bajom, mindenféle vizsgálatra jártam, tüdőszűrésen voltam, megnézettem a szívemet is, de semmit sem találtak. Majd kiderült, hogy a fájdalmat az elcsúszott implantátum okozta" – vallotta a Blikknek a lány.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Veronika orvosa szerint egy ilyen elcsúszott mellimplantátum nagyon fájdalmas lehet a tokosodás miatt. Most ismét kicserélték az implantátumot, aminek elvileg egy élethosszig kellene jónak lennie.

Mostanában azonban nem csak a melleivel volt gondja Veronikának - a lány rengeteget fogyott az utóbbi időben. ,,Amikor megismertek az emberek, a ValóVilágnak köszönhetően 58 kilós voltam, most 42 vagyok. Bevallom, ennek már én sem örülök, szeretnék visszaszedni valamennyit. Kicsit stresszes időszakom volt mostanában, úgyhogy az utóbbi egy hónapban nyolc kilót fogytam. Nem titok, hogy egyszerre tört el a kezem és a lábam, nem tudtam kikelni sem az ágyból, a magatehetetlenség pedig rettentően idegesített" – nyilatkozta az egykori villalakó.