Csonka András egy különleges betegséggel küzd, és egyelőre nem találja a megoldást az egyre gyötrőbb tünetekre.

Közösségi oldalán rajongói segítségét kérte a színész-énekes, akinek hiába vált valóra régi álma, most egy makacs betegség zavarja meg a mindennapjait. Az orvosok egyelőre nem találják a megoldást a problémájára, ezért fordult rajongóihoz – írja a Bors

Forrás: Just Creative

„Ha valakinek volt olyan krónikussá váló tünete, amit nevezzünk orrváladék-hátracsorgásnak, és talált olyan módszert, ami megszüntette, kérem, írjon privátban. Már volt orrmelléküreg-CT, ultrahang. Refluxra évek óta szedek gyógyszert, szóval az kipipálva. Bocs, hogy ezzel itt nyomulok, de az állandó krákogás, köhécselés a munkám rovására megy, és bosszant az egész" - írta Facebook-oldalán András, aki a lapnak is beszámolt állapotáról.

„Számtalan vizsgálaton vagyok már túl. Igazi, megnyugtató megoldás azonban még mindig nincs. Azt vettem észre, hogy ha kevesebb édességet eszem, kicsit enyhülnek a tünetek. De mivel nagyon szeretek nassolni, ez sem könnyű feladat. A megoldást tehát továbbra is keresem, mert kezd tarthatatlanná válni ez az állapot" - magyarázta a színész, aki egyértelműen komolyan veszi szervezete figyelmeztetését, hiszen a hangjából él, és egy-egy előadás megterheli a torkát.