Holtan találták otthonában Philip Seymour Hoffmant

Forrás: AFP -
Oscar-díj halál Philip Seymour Hoffman drog színész túladagolás drogfüggő kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap holtan találták Greenwich Village-i házában az Oscar-díjas színészt, Philip Seymour Hoffmant.

Ahogy arról 2013 júniusában a Life.hu beszámolt, a színész drogelvonókúrán vett részt. Akkor azt írtuk, gyógyszer- és heroinfüggősége miatt került kórházba az Oscar-díjas sztár, aki 23 évig tiszta volt, de 2012-ben visszaesett.

Philip Seymour Hoffmann mindössze 46 éves volt. Forrás: AFP

Nyilvánvalóan kábítószer-túladagolásban halt meg, vasárnap reggel 11:30-kor - tájékoztat a The New York Post. Hoffman holttestét az egyik barátja találta meg, halálának körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Meghalt a nőikézilabda-válogatott kapitányahttp://www.life.hu/news/20140202-karl-erik-bohn-48-evesen-tavozott-vasarnap-hajnalban.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, tavaly február óta leukémiával küzdött Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Február 2-án, 48 éves korában távozott.NewsAFPSztár lett az elnököket utánzó sráchttp://www.life.hu/news/20140131-chaz-rorick-amerikai-diak-elnokoket-utanoz-kulonleges-selfie-jeivel.htmlAmerikai elnököket utánoz különleges selfie-jeivel egy fiatal srác. Ő a világháló új kedvence.NewsOrigoDélutáni pihi kiskutyával - cuki fotóhttp://www.life.hu/news/20140201-igy-alszik-a-kiskutya-es-a-kisgyerek-egyutt.htmlA kiskutyák és a pici gyerekek mindig ennivalóan édesek, ha alszanak. Hát még ha mindezt együtt csinálják!News--Nem jött be Toncsinak a könyvbizniszhttp://www.life.hu/news/20140131-balint-antonia-volt-szepsegkiralyno-botranykonyvebol-amelyben-szerelmi-eletet-teregeti-ki-nem-sokat.htmlA volt szépségkirálynő botránykönyve nem nagyon fogy a boltok polcairól. Ráadásul a könyvben leírtak miatt perekre is számíthat Toncsi.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huHalálbüntetést kértek a bostoni merénylőrehttp://www.life.hu/news/20140131-halalbuntetest-kertek-a-bostoni-maraton-elleni-merenylet-elkovetesevel-vadolt-dzsohar-carnajevre.htmlA szövetségi ügyészek szerint a vádlott, Dzsohar Carnajev előre megfontolt szándékkal és kegyetlenséggel követte el a gyilkosságokat és nem tanúsított megbánást – tudósít az Origo. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.