bizarr betegség rejtély ördög kór sírás kavics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 éves jemeni fiatal parányi kavicsokat könnyezik. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt.

Újabb rejtélyes orvosi eset - a 20 éves chilei vért könnyező lány után itt van a 12 éves jemeni Saadiya Saleh, aki könnyek helyett pirinyó köveket potyogtat a szeméből, amelyek a szemhéja alatt keletkeznek. A doktorok nem tudnak magyarázatot adni erre a bizarr jelenségre, nem találkoztak még ilyen vagy ehhez hasonló betegséggel.

Nem elég a ritka kór, amivel a lánynak szembe kell néznie, közben még a helyiek is bántják. Egy jemeni faluban lakik, ahol azt mondják rá, hogy megszállta valami. Egyesek szerint egyenesen az ördög, míg akad, aki azt terjeszti, hogy mindez egy szörnyű járvány kezdete. A minap az internetre is felkerült egy videó a lányról, a jemeni Azal tévécsatorna töltötte fel. A felvételen az látszik, hogy Saleh egy kórházi ágyon fekszik, körülötte orvosok és rokonok, akik közül valaki egy ruhadarabbal egy apró követ dörzsöl ki a lány szeméből. Győződjetek meg róla ti is az alábbi videóban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.