Bizarr! Ketchupfüggőségben szenved egy fiatal lány

Forrás: Thinkstock -
étterem ketchup étkezés függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek többsége a ketchupot inkább csak ízesítésre használja, ám a 19 éves Melissa Ibbitson megrögzött ketchupevő.

Melissa története is azt bizonyítja, hogy bizony szinte nincs olyan dolog a világon, ami nem okozhatna addikciót. A diáklány életében egy olyan étkezés nincs, ami mellől elmaradhatna a ketchup - írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

Mivel Melissa ennyire szereti ezt a paradicsomból készült sűrítményt, a közeli családtagok és távolabbi rokonok folyamatosan ilyen témájú ajándékokkal lepik meg.

"A barátaim mindig csodálkoznak, amikor minden egyes ételhez kérek ketchupot. De, már így szerettek meg. Rengeteget eszem, éppen ezért egy kicsit félek is, hogy mit művel ez a mennyiség a szervezetemmel" - nyilatkozta a fiatal lány, aki képes kiszaladni az étteremből is a legközelebbi szupermarketig, ha netán nincsen a raktáron ketchupból.

Kiderült Seymour Hoffman halálának okahttp://www.life.hu/drlife/20140301-seymour-hoffman-oscar-dijas-szinesz-a-toxikologiai-vizsgalat-szerint-drogmergezesben-halt-meg.htmlBár azt eddig is sejteni lehetett, hogy a túlzott drogfogyaszás vezetett Hofman halálához, ugyanis - ahogy megírtuk - az Oscar-díjas színész manhattani lakásában 50 tasak heroint talált a New York-i rendőrség. Dr. LifeAFPBajor Imre bezárkózotthttp://www.life.hu/drlife/20140301-bajor-imre-szinesz-az-rtl-2-heti-hetes-cimu-musoranak-szereploje-kollegaival-sem-beszel.htmlAhogy megírtuk, az ország egyik kedvenc színésze, Bajor Imre rossz állapotban van. A hírességet felesége védi-óvja-ápolja, barátja, Koós János szerint azonban nincs akkora baj. Most újabb kolléga, Oszvald Marika szólalt meg. Dr. LifeRTLKLUBFelfüggesztették Schumacher felébresztését?http://www.life.hu/drlife/20140224-michael-schumacher-forma-1-pilota-mesterseges-komaban-van-felebreszteset-felfuggesztettek.htmlEllentmondó információk láttak napvilágot Schumacher állapotáról: hétfő reggel A német Focus nevű hetilap szerint ideiglenesen felfüggesztették a mesterséges kómában levő hétszeres világbajnok ébresztését. Schumachertől január végén kezdték elvonni a gyógyszereket, amelyre azonban alig reagált, majd tüdőgyulladást kapott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.