Anyukáját gyászolja Patrick Dempsey

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown -
petefészekrák édesanya halál Patrick Dempsey gyász Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után a színész szeretett mamája petefészekrákban hunyt el.

Legyőzte a kór Patrick Dempsey édesanyját. Amanda 79 éves korában, családja körében halt meg – írja a People. 1997-ben diagnosztizálták nála a daganatos betegséget, ami azóta többször kiújult.

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown

Édesanyja esete kapcsán a Grace klinika sztárja és testvérei létrehoztak egy központot rákos betegeknek. A színész azt akarta, legyen egy hely, ahol a páciensek és hozzátartozóik tájékozódhatnak. „Minden információ hasznos és felemelő lehet. A tudás hatalom" – mondta Dempsey. A hat éve működő centrumban bárki, aki érintett a kórban, ingyen kap tanácsot és oktatást, függetlenül attól, hol kezelik.

Felébresztették az altatásból Törőcsik András focistáthttp://www.life.hu/drlife/20140326-torocsik-andras-az-ujpest-45-szoros-valogatott-labdarugojat-felebresztettek-a-komabol.htmlAz Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján korábban agyműtétet hajtottak végre.Dr. Life--Új kezelésben bízik Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140326-bajor-imre-szinesz-agydaganattal-kuzd-es-hazaerve-kinabol-most-uj-kezelesnek-veti-ala-magat.htmlBarátai vallottak Bajor Imre állapotáról, aki Kínából hazaérve egy újfajta kezeléssel próbálkozik. Dr. LifeOrigoMegszólalt a Forma-1 főorvosa Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20140326-gary-hartstein-a-forma-1-foorvosa-michael-scumacher-allapotarol-sotet-kepet-festett.htmlA F1-et 2005-2012 között főorvosként szolgáló Gary Hartstein sötét képet festett a síbalesete miatt december 29-e óta kómában fekvő sportolóról.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.