A napokban szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a pilóta felkelt a mélyaltatásból, sőt, még a feleségét is felismerte. Azóta kiderült, hogy a hír nem igaz, ezt pedig maga a pilóta sajtószóvívője, Sabine Kehm cáfolta. A Life.hu azonban megpróbált utána járni a dolognak: most akkor mi lehet az igazság a Michael Schumacher állapotáról?

Hónapok óta kelnek szárnyra és halnak el hírek a kómában fekvő pilótáról, nemcsak itthon, de az egész világon. A Life.hu egyik újságírója felkereste egy Németországban élő rokonát, hátha kint többet tudnak az országukból származó pilóta állapotáról. "Schumacher családi élete még akkor is szinte tabu volt, amikor aktívan versenyzett - sosem szerette, ha írtak róluk az újságok, és igyekezett mindent megtenni, hogy ne pletykáljanak róluk. A család a hozzáállásában még nem változtatott - a mai napig alig kapunk információkat Schumacher hogylétéről. A minap felröppent a hír, hogy felkelt a kómából, de ezt rögtön cáfolták is. Az én véleményem az - olvasva és hallva az eddig történteket - hogy Schumacher sokkal jobban van, sőt, elképzelhető, hogy már felkelt a mélyaltatásból, a család azonban ezt titkolni fogja, amíg tudja - nem akarnak médiacirkuszt rendezni" - árulta el munkatársunk Németországban élő rokona.

Forrás: Northfoto

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy Németroszágban tudnak -e valamit  a pilóta öccséről, a szintén versenyző Ralf Schumacherről - itthon ugyanis sosem szerepel a hírekben. "Mi is csak nagyon keveset tudunk róla . nemrég egy pletykalapban olvastam talán, hogy válik, és sokat bulizik, de mondom, ez szerintem csak pletyka!" 

A Life.hu kedden délután többször is kereste telefonon a kórházat, ahol a hírek szerint a pilótát ápolják, ám a telefont többszöri próbálkozásra sem vették fel.