Dukai Regina és Vadon Jani kedvenc meséit olvasta fel a beteg gyermekeknek, akik a történetek hatására kicsit elfeledkezhettek fájdalmaikról.

A sztárok a mesedoktorok program keretében a Szent László Kórház Gyermekinfektológiai Osztályára látogattak, ahol sok csillogó szemű kis beteg várta, hogy meséljenek nekik.

Forrás: WELL PR Ügynökség

Regina Márknak mesélte el a Kis hableány történetét. „Az édesanyám óvónő, gyermekkorunkban rengeteget olvasott nekünk, ma is jó szívvel emlékszem vissza rá. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szülők olvassanak gyermekeiknek, hiszen a mese ereje varázslatos. Különösen fontos ez a beteg gyerekeknek, ezért nagyon örülök, hogy Márkot néhány percre elvarázsolhattam" - mondta Regina, aki szuper pótanyukának bizonyult.

Forrás:WELL PR Ügynökség

Vadon Jani Emíliának mondott el egy Benedek Elek történetet, majd elbeszélgettek az állatokról is. „Egy mese elolvasása olyan, mintha jegyet váltanánk egy utazásra, egy másik, csodálatos világba. Egy ilyen elutazásra a valóságból senkinek sincs nagyobb szüksége, mint egy beteg kisgyereknek. Ma egy kislány nálam váltotta meg a jegyét, ami remélem, legalább akkora élmény volt neki, mint nekem" – mondta Jani.