betegség szív és érrendszer egészség szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban a keringési rendszer megbetegedéseiben halnak meg a legtöbben. Minden második halálért ez a betegségcsoport a felelős, pedig tudatos életmóddal, odafigyeléssel sokat tehetnénk szívünk és ereink egészségéért. A következő kisfilm is erre hívja fel a figyelmet!

Szívgyilkos szokások - így teszed tönkre a szíved!http://www.life.hu/drlife/20140513-eletmodunk-alapvetoen-befolyasolja-keringesunket-es-szivuk-allapotat.html7 merénylet, amit te követhetsz el a keringésed és a szíved ellen!Dr. Life--Felszívódási zavarok – ezért nem fejlődik a gyereked?http://www.life.hu/drlife/20140305-a-felszivodasi-zavarok-sulyos-betegsegeket-okozhatnak.htmlMinden szülő számára ijesztő lehet, amikor a leggondosabb táplálás ellenére is elmarad a kicsi fejlődése a kortársaitól. Amikor örökké nyűgös, örökké sír, szemlátomást „nem boldog”, és nem kiegyensúlyozott. Lehet, hogy felszívódási zavarokkal küzd a babád?Dr. Life--DNS vizsgálat bizonyítja, hogy Elvis szívbeteg volthttp://www.life.hu/drlife/20140327-dns-vizsgalat-bizonyitja-hogy-elvis-presley-szivbeteg-volt.htmlA Channel 4 brit kereskedelmi televízió kérésére végeztek DNS vizsgálatokat egy olyan hajfürtön, amelyet a "Királynak", Elvis Presleynek tulajdonítanak.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.