Szexet kért pénz helyett egy budapesti nőgyógyász

Forrás: Thinkstock -
lebukás nőgyógyász szex Házon kívül tagadás szexuális zaklatás RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy budapesti nőgyógyász állítólag szexuálisan zaklatta pácienseit, köztük kismamákat is. Az RTL Klub rejtett kamerával járt a doktornál, aki tagadja a vádakat.

Perverz és félreérthetetlen ajánlatokkal bombázta a fiatal, terhes nőket egy nőgyógyász. Van, akinek azt ígérte, ingyen levezeti a szülést, másnak az abortuszért nem kért pénzt, „csak" szexet. Az RTL Klub Házon kívül című műsorában Boros Kriszta több áldozatot is megszólaltatott és számos, a zaklatást bizonyító Facebook-bejegyzést is megmutatott.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Majd megkereste az egyébként évek óta párkapcsolatban élő nőgyógyászt, aki az egyik pesti kórház főorvosa. Egyik magánrendelésére ment el rejtett kamerával. Az orvos tagadta a vádakat és azt mondta, feltörték a Facebook-fiókját, nem ő küldte a szóban forgó üzeneteket.

A teljes riportot itt megnézhetitek:

Kórházba került George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20140529-george-michael-enekes-angol-sztar-korhazba-kerult.htmlA múlt héten sürgősen kórházba kellett szállítani George Michaelt - az esetre csak most derült fény.Dr. Life--Tolószékbe került Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/drlife/20140526-zambo-krisztian-enekes-a-tv2-futo-edes-elet-sztarja-tolokocsiba-kenyszerult.htmlAz Édes Élet sztárja súlyos gerincproblémával küzd, ezért kerekesszékbe került.Dr. Life--Menstruációs szabadsághttp://www.life.hu/drlife/20140526-menstruacios-szabadsagot-vezetett-be-tajvan-japan-hazankban-meg-nem-merult-fel-a-gondolata.htmlNéhány ország fizetett betegszabadságot biztosít a nőknek a menstruáció idejére. Hazánkban még nem merült fel ennek a lehetősége, de vajon indokolt lenne? Az Origo utánajárt! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.