Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott klasszisa komoly térdsérülésekkel bajlódik. Az orvosok figyelmeztették, karrierje is veszélybe kerülhet, ha játszik a focivébén. Vajon hogy dönt?

 

Ismerd meg Ronaldo igazi arcait IDE kattintva! 
 

A Real Madrid kétszeres aranylabdás klasszisa eleve fájós térddel érkezett Brazíliába, ahol az első edzésen csupán negyed órát tudott a pályán maradni. Bár a következő tréninget végigdolgozta, de a németek elleni első meccsen hiába játszott 90 percet, látni lehetett a mozgásán, hogy messze nincs tökéletes állapotban. A szerdai edzésen fél órával a vége előtt szintén le kellett bicegnie a pályáról – írja az Origo.

Forrás: AFP/Francisco Leong

Ezután Jose Carlos Noronha, a portugálok csapatorvosa megkongatta a vészharangokat. "Hagyd, hogy pihenjen a térded, vagy veszélybe kerül az egész karriered" - mondta a szakember Ronaldónak, mire a focista állítólag így reagált: "Én vagyok az egyetlen, aki megmondja, hogy játszom, vagy sem."

Forrás: AFP/Jewel Samad

Nos, vasárnap kiderül, hogy döntött, hiszen a portugálok éjfélkor az Egyesült Államok ellen játszanak. Nagyon meg kell nyerniük a meccset, hiszen jelenleg a negyedik helyen állnak a G csoportban, miután 4-0-ra kikaptak a németektől.