Néhány napja veszett nyoma a 38 éves, kétgyermekes anyukának.

Az eltűnt hölgy,  Bonherbe Szilvia utolsó tartózkodási helye a II. kerületi francia iskola volt. Azóta többen látták már Solymáron és Piliszentivánon.

Forrás: www.http://eltuntkereso.network.hu/

Pénteken a főváros III. kerületében, a HÉV-en látták az eltűnt nőt, aki az Aquincum megállónál szállt le. A francia állampolgárságú személyt napok óta keresik hozzátartozói.  A Facebookon már több ezren (hétezernél is többen) osztották meg fényképét.

Eltűnésekor labilis idegállapotban volt és az első információk szerint pénz nélkül, gyalog indult el ismeretlen helyre. További információk alapján azonban feltételezhető, hogy mégis volt nála pénz.

Bonherbe Szilvia 165 cm magas, 47 kg, vékony testalkatú. Szeme zöld, a haja szőkésbarna színű. Eltűnésekor fehér felső és kék, virágmintás farmer nadrág volt rajta. 

Jelenleg több civil szervezet és önkéntes keresi a Pilisben valamint a főváros több pontján, például a Római parton és a III. kerületben egyaránt, mivel ezeken a területeken bukkant fel utoljára.

 

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-30-565-9593-os telefonszámot vagy a rendőrséget (107 vagy 112)!