plasztikai műtét babaolaj arcbőr torzulás beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthoni, olcsó barkácsmódszerrel szeretett volna nőiesebb arcot magának a férfi. Nagyon csúnyán megjárta.

A mexikói férfi, Hugo Hernandez Garcia 17 éve próbált magán szépészeti műtétet végrehajtani. Egy ilyen alkalommal babaolajat injekciózott arcbőre alá, arra számítva, hogy ugyanolyan hatása lesz, mint a ráncfeltöltésre általánosan használt kollagénnek. "Hiba volt, aminek az árát még mindig fizetem"mondta el az EL Manana című lapnak.

Az alábbi videót elnézve ezt mi sem cáfolhatjuk. Figyelem, szörnyű képsorok következnek.

A férfinak a kis beavatkozás nemcsak a szépségébe, hanem az egészségébe is került. Fájdalmai ugyan nincsenek, de naponta 15-féle gyógyszert kell szednie és speciális diétát kell tartania. Bár orvostól orvosig jár, ezidáig nem tudtak segíteni rajta.

Hugo sokáig szégyellte külsejét, ám saját bevallása szerint lassan beletörődik a megváltoztathatatlanba, és ha csak teheti, saját kinézetét arra "használja", hogy felhívja a figyelmet arra, senki még csak ne is próbálkozzon ilyesmivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.