Gálvölgyi János meghozta a döntést: halála után felajánlja szerveit

Fotó: Mudra László [origo] -
halál Gálvölgyi János vesebetegség unoka szervdonor ajánlás transzplantáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elhatározta, hogy másoknak ajánlja fel szerveit. Döntésében szerepet játszott az is, hogy egyik unokája a transzplantációnak köszönheti életét.

Gálvölgyi János komoly döntést hozott: szeretné felajánlani a halála után még használható szerveit mások megmentésére. A színész másokat is szervadományozásra buzdít. Komoly elhatározásában az erősítette meg, hogy Eszter lánya kisfia, Simon örökletes vesebetegséggel született. A kissrác megkapta édesapja egyik veséjét és az életmentő műtétnek köszönhetően meggyógyult. Sőt, azóta úszóbajnok lett belőle – írja a hot! magazin.

Fotó: Mudra László [origo]

„Simon makkegészséges, vége az érte való aggódásnak. Kitűnő tanuló, tavaly átúszta a Balatont, most a transzplantáltak krakkói Európa-bajnokságára edz, jövőre pedig Argentínába készül, a szervátültetetteknek szervezett világbajnokságra"- mesélte büszkén Gálvölgyi a magazinnak.

Újabb sztár megy rehabra: ezúttal Robin Williams jelentette behttp://www.life.hu/drlife/20140702-robin-williams-ujra-a-rehabon.htmlTovábbra is józan a színész, ám azt akarja, hogy ez így is maradjon – ezért visszatér egy rehabilitációs központba, hogy folytassa a kezelést.Dr. Life--Balesetet szenvedett Istenes Bence Horvátországbanhttp://www.life.hu/drlife/20140702-istenes-bence-balesetet-szenvedett-horvatorszagi-nyaralasa-soran-agyrazkodast-kapott.htmlAz RTL Klub és a Music FM műsorvezetője horvátországi nyaralása során kapott agyrázkódást, miközben kipróbált egy új vízi sportot.Dr. LifeFotó: Tuba Zoltán - OrigoGyógyulj agyaggal: íme a Föld ereje!http://www.life.hu/drlife/20140702-agyageves-agyagpakolas-az-egeszsegugyben.htmlBőrre, hajra, sebre kenni, de fogyasztani is lehet az agyagot, melynek egészségügyi szempontból kiváló hatásait már az ókoriak is ismerték.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.