Hannah Campbell összesen 20 milliót költött plasztikai sebészetre és rehabilitációs kezelésekre, miután aknatámadásban súlyosan megsérült.

Hannah Campbell borzalmas sérüléseket szenvedett, mialatt Irakban szolgált katonaként. A 30 éves nő nemcsak fél szemére vakult meg egy aknatámadásban, hanem haja és arca egy részét is elveszítette, valamint mindkét lába és egyik karja is szétroncsolódott.

Mindemellett gyomron lőtték, amely miatt a méhe is károsodott, illetve egyszer szívrohamot is kapott szolgálati ideje alatt. Az egykori tizedesnek a honvédelmi minisztérium fizetett kártérítést 380 ezer font értékben, amelyből 52 ezer fontot, vagyis nagyjából 20 milliót költött külseje (és egyben lelke) rendbetételére. A hölgy élethű lábprotézist kapott, így végre felkelhetett a kerekesszékből és elkezdhetett dolgozni az ott töltött idő alatt felszedett kilóin. A látványos átalakulást ide kattintva nézheted meg.

Az átalakulás része volt a hasfelvarrás és gyomorgyűrűzés, a botoxolás, a sminktetoválás és egy mellműtét is. A támadás alatt hiába szenvedett sérülést méhe, a már egygyerekes édesanya fél évvel ezelőtt hozta világra második babáját. „Csoda történt. Boldog vagyok. Sok nő sosem érzi magát elégedettnek a külsejével. Én most tudom értékelni magam igazán" – mondta a Mail Online-nak Hannah.