20 milliót költött plasztikára az aknatámadásban megsérült katonanő

műláb aknatámadás műtét rehabilitáció sérülés plasztikai sebész Irak katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah Campbell összesen 20 milliót költött plasztikai sebészetre és rehabilitációs kezelésekre, miután aknatámadásban súlyosan megsérült.

Hannah Campbell borzalmas sérüléseket szenvedett, mialatt Irakban szolgált katonaként. A 30 éves nő nemcsak fél szemére vakult meg egy aknatámadásban, hanem haja és arca egy részét is elveszítette, valamint mindkét lába és egyik karja is szétroncsolódott.

Mindemellett gyomron lőtték, amely miatt a méhe is károsodott, illetve egyszer szívrohamot is kapott szolgálati ideje alatt. Az egykori tizedesnek a honvédelmi minisztérium fizetett kártérítést 380 ezer font értékben, amelyből 52 ezer fontot, vagyis nagyjából 20 milliót költött külseje (és egyben lelke) rendbetételére. A hölgy élethű lábprotézist kapott, így végre felkelhetett a kerekesszékből és elkezdhetett dolgozni az ott töltött idő alatt felszedett kilóin. A látványos átalakulást ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.