A Notting Hill karneválon történt a megrázó eset. Mary Brandon fenekét egy idegen férfi fogdosta, a lány nem hagyta magát, ezért a szatír úgy megverte, hogy kórházba került.

Mary Brandon fenekét a fesztiváli forgatagban kezdte tapogatni az ismeretlen. A lány természetesen ellenállt és nem hagyta magát. A férfi azonban nem tágított és tapogatta tovább a lányt. Amikor Mary eltolta magától és rászólt, hogy ne zaklassa, a férfi ütni-verni kezdte az arcát – írja a mirror.co.uk.

Mary Brandon, a megvert lányForrás:facebook
A Life.hu megírta annak a magyar lánynak a történetét , aki Maryhoz hasonlóan a Facebookon osztotta meg azokat a fotókat, amelyek azután készültek, hogy barátja kékre-zöldre verte.

Mary a támadás után 9 órát töltött kórházban és felismerhetetlen lett az arca a veréstől, pedig csak szórakozni szeretett volna. Mary azért tette fel közösségi oldalára a történetét, mert felháborítónak tartja, hogy azért, mert nem engedett a szexuális zaklatásnak megverték. A barátai azonban óva intették a pórul járt lányt és azt tanácsolták neki, legközelebb inkább ne ellenkezzen, ne tegyen semmit. Maryt elkeserítette, hogy a nők - holott jogában állna védekezni - félelemből nem tehetik meg, mert rosszabul járhatnak.