Vizsgálatot indított a New York Állami Egészségügyi Minisztérium a klinika ellen, ahol a csípős nyelvéről híres komikust, Joan Riverst kezelték.

Ugyanazt az érzéstelenítőt adták Joan Riversnek, amely annak idején Michael Jacksonnal is végzett – írja a Mail Online. A 81 évesen elhunyt komika egy New York-i járóbeteg klinikára feküdt be endoszkópos vizsgálatra, amely előtt – a Radar Online információi szerint – propofolt kapott.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Ezt az érzéstelenítőt gyakran használják egyszerű orvosi eljárások során, valamint annak idején ez volt az a szer, amely a pop királyának, Michael Jacksonnak a halálát is okozta. A New York Állami Egészségügyi Minisztérium vizsgálatot indított a klinika ellen, akik azt mondták, teljes mértékben együttműködnek a szervezettel.

Joan Rivers és a csípős nyelve
81 éves korában hunyt el a humoráról és éles nyelvéről ismert komika, Joan Rivers. Az amerikai műsorvezetőt régóta kezelték szívproblémával. Joan köztudottan nem kímélte a sztárokat, az egyik ismert online magazinban például előszeretettel kritizálta a vörös szőnyegre lépő hírességek öltözékét. Ám magát sem kímélte: „Annyi plasztikai műtétem volt, hogy ha meghalok, tartok tőle, Isten sem ismer rám!" – írta egy korábbi Twitter-bejegyzésében.