Ugyanaz a gyógyszer végzett Joan Riversszel, mint Michael Jacksonnal?

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
halál vizsgálat gyógyszer Michael Jackson klinika érzéstelenítés szívprobléma Joan Rivers New York Egészségügyi Minisztérium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vizsgálatot indított a New York Állami Egészségügyi Minisztérium a klinika ellen, ahol a csípős nyelvéről híres komikust, Joan Riverst kezelték.

Ugyanazt az érzéstelenítőt adták Joan Riversnek, amely annak idején Michael Jacksonnal is végzett – írja a Mail Online. A 81 évesen elhunyt komika egy New York-i járóbeteg klinikára feküdt be endoszkópos vizsgálatra, amely előtt – a Radar Online információi szerint – propofolt kapott.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Ezt az érzéstelenítőt gyakran használják egyszerű orvosi eljárások során, valamint annak idején ez volt az a szer, amely a pop királyának, Michael Jacksonnak a halálát is okozta. A New York Állami Egészségügyi Minisztérium vizsgálatot indított a klinika ellen, akik azt mondták, teljes mértékben együttműködnek a szervezettel.

Joan Rivers és a csípős nyelve

81 éves korában hunyt el a humoráról és éles nyelvéről ismert komika, Joan Rivers. Az amerikai műsorvezetőt régóta kezelték szívproblémával. Joan köztudottan nem kímélte a sztárokat, az egyik ismert online magazinban például előszeretettel kritizálta a vörös szőnyegre lépő hírességek öltözékét. Ám magát sem kímélte: „Annyi plasztikai műtétem volt, hogy ha meghalok, tartok tőle, Isten sem ismer rám!" – írta egy korábbi Twitter-bejegyzésében.
DNS vizsgálat bizonyítja, hogy Elvis szívbeteg volthttp://www.life.hu/drlife/20140327-dns-vizsgalat-bizonyitja-hogy-elvis-presley-szivbeteg-volt.htmlA Channel 4 brit kereskedelmi televízió kérésére végeztek DNS vizsgálatokat egy olyan hajfürtön, amelyet a "Királynak", Elvis Presleynek tulajdonítanak.Dr. LifeJennifer Aniston elárulta, miért nem lesz plasztikai műtétjehttp://www.life.hu/trend/20140811-jennifer-aniston-elarulta-miert-nem-lesz-plasztikai-mutetje.htmlA Jóbarátok sztárja a sminkmester Bobbi Brownnak beszélt arról, miért nem fog soha kés alá feküdni.Trend--Fél éve meghalt, de még nem temették el Csala Zsuzsáthttp://www.life.hu/csalad/20140831-fel-eve-meghalt-de-meg-nem-temettek-el-csala-zsuzsat.htmlA februárban elhunyt Csala Zsuzsa és néhány héttel korábban távozó nővére hamvait még mindig nem temette el a család, annak ellenére, hogy a sír meg van, sőt a nevük is szerepel már a sírkövön - írja a Hír24. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.