Nem akarnak szűnni a hercegnő rosszullétei, ami miatt több nyugalmat és pihenést írtak elő számára.

Sok-sok pihenést és nyugalmat tanácsoltak orvosai Katalin hercegnőnek, akit szörnyű rosszullétek gyötörnek, mióta második gyermekét várja Vilmos herceggel.

Forrás: AFP/Stuart C. Wilson

A Kensington-palota jelentései szerint a hercegnő egyébként jól van, ám egy időre hanyagolnia kell királyi kötelességeit. A 32 éves hercegnő eleget is tett a javaslatnak: állandó hányingere és émelygése miatt le kellett mondania az első hivatalos szólóútját Máltára. 

Amit a csillapíthatatlan terhességi hányásról tudni kell
Katalin hercegnő már a kis György herceggel való várandóssága alatt is találkozott az állandó rosszullétekkel, ami miatt komoly kezeléseket igényelt. A hányás és az émelygés a terhesség bizonyos szakaszaiban még normális, ha azonban gyakorivá válik, azonnali orvosi segítségre van szükség. A témáról ITT olvashatsz bővebben.

„Katalin arra kért, mondjam el, mennyire sajnálja, hogy nem tudta átadni Erzsébet királynő üdvözletét. Várta, hogy jöhessen és tudom, hogy nagyon reméli, egyszer ellátogathat ide" – így kérte a máltaiak bocsánatát Vilmos herceg, aki felesége helyett utazott Máltára. Reméljük, a sok pihenés megteszi a hatását és hamarosan jobban lesz a hercegnő.