Továbbra is Japánban ápolják Bianchit

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
Japán Nagydíj Lausanne Forma-1 Japán Michael Schumacher baleset Jules Bianchi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap arról szóltak a hírek, hogy Bianchit átszállítják Lausanne-ba, ahol Schumacher orvosa kezeli majd, ám ezeket az információkat most cáfolják - írja a telesport.hu. 

Csütörtökön hivatalos közleményt adott ki a Marussia, valamint Jules Bianchi családja, amelyből kiderül, hogy a Japán Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedő francia pilóta állapota továbbra is kritikus, de stabil, kezelése pedig a jövőben is a Mie egyetemi kórházban folytatódik Jokkaicsiben.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

"Vasárnap lesz négy hete annak, hogy Jules balesetet szenvedett, és hogy megkezdték kezelését itt, a Mie egyetemi kórházban. Állapota az itt dolgozó egészségügyi szakemberek besorolása szerint továbbra is kritikus, de stabil. Noha nem tudunk új információkkal szolgálni, tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sokan támogatják Jules-t ebben a harcban, a világ minden tájáról. Tartozunk annyival a szurkolóknak, hogy megosztunk velük minden lehetséges információt, amilyen gyorsan csak lehet" - áll a Marussia közleményében.

"Az a tudat továbbra is vigasztal bennünket, hogy Jules a lehető legjobb ellátásban részesül a Mie egyetemi kórházban, és hogy az orvosok folyamatosan kapcsolatban vannak a római egyetem idegsebészeivel, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Orvosi Bizottságának első emberével, Gerard Saillant professzorral" - olvasható ugyanitt.

Svájcba szállíthatják Bianchit, ahol Schumachert is kezeltékhttp://www.life.hu/drlife/20141028-jules-bianchi-forma-1-pilotat-japanbol-egy-svajci-korhazba-szallithatjak-ahol-schumachert-is.htmlA Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit olasz források szerint hamarosan átszállítják a lausanne-i kórházba, ráadásul ugyanabba az épületbe, ahol a közelmúltban Michael Schumachert is ápolták. Hivatalos megerősítés nem érkezett.Dr. Life--Bianchi 18 napja élet és halál között: "Csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után..."http://www.life.hu/drlife/20141023-jules-bianchi-baleseterol-beszelt-luciano-burti-korabbi-formula-1-es-pilota.html"Bianchi fiatal és tehetséges versenyző, mindig láttam, ahogy Felipe Massával töltötte az időt. Sajnos tudjuk, hogy esélyei a felépülésre minimálisak, és már az is csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után" - így nyilatkozott Luciano Burti korábbi Forma-1-es pilóta.Dr. Life--Megszólalt Bianchi megtört édesanyjahttp://www.life.hu/news/20141017-jules-bianchi-a-japan-nagydijon-sulyos-balesetet-szenvedo-forma-1-es-pilota-edesanyja-christine.htmlA francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.