"Senkinek nincs joga, hogy megpróbáljon leteperni, ha én nem akarom" - Akik kamera előtt is megtörték a csendet

agresszió szexuális erőszak szex videó család Törd meg a csendet!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Törd meg a csendet! felhívásra olyan erőszakot elszenvedett nők is jelentkeztek, akik nemcsak levélben írták le az ellenük elkövetett agressziót, de kamera előtt is vállalták történetüket. Az áldozatokkal Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője készített interjút.

Védelmük érdekében az áldozatok arcát nem mutatjuk és a hangjukat is eltorzítottuk. Hiszen annak ellenére, hogy érzéseikkel küzdve kamerák előtt foglalják szavakba életük talán legszörnyűbb eseményét, saját környezetük, sőt a családjuk sem feltétlenül ismeri a valóságot. A most következő fiatal édesanya 14 éves volt, amikor két férfi egy nyári este brutálisan leteperte.

A forgatás után a következő levelet kaptuk a riportalanyunktól:

"Kedves Life.hu!

Csak el szerettem volna mondani, mennyit segített az, hogy elmesélhettem nektek a történetemet. Sokkal jobban alszom, talán kevésbé félek, és elmentem egyedül vásárolni! :) Jó, nem egyedül, mert a kislányom is velem volt, de számomra ez nagy lépés volt.
Nagyon sokat jelentett nekem, hogy éreztem azt, tényleg együtt éreztek velem, és nem annyira a sajnálatot, inkább a szeretetet és a megértést éreztem. Soha senki nem ölelt meg, miután elmeséltem a történteket, de ti igen! Nagyon jó érzés volt, igazán úgy éreztem, hogy támogattok engem. KÖSZÖNÖM! Ha másokon is annyit tudtok segíteni, mint rajtam, már megéri az összes negatív komment."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.