"Nekem ígérte a veséjét Vajna Tímea" - csalódottságában kitálalt a beteg kisfiú

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műtét vese vesebetegség Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy súlyosan beteg, veseátültetésre váró kisfiú hatalmasat csalódott Vajna Tímeában. A nő ugyanis neki ígérte az egyik vesejét, ám mindössze harmincezer forintot kapott tőle.

"A Mokkában szerepeltem májusban, az után a riport után Timi meglátogatott. Megígérte, hogy a kapcsolatai által segít nekem. Mivel Pesttől 200 kilométerre lakunk, nagy segítség az lett volna tőle, ha általa sikerül valahogy az állandó utaz­gatást megoldanunk, mivel sokszor azért nem mentem kezelésekre, mert nem volt pénzünk még az útiköltségre sem. Timi azt mondta, a veséjét is odaadja, ha megfelel" – sóhajtott Siklósi Csaba. A fiú találkozásukkor kapott ugyan borítékban 30 ezer forintot Tímeától, de ő más, fontosabb segítségre számított. Tímea feltett a saját Facebook-oldalára egy felhívást, hogy segítsenek a fiún. "Örültem neki, de két hét múlva már nyoma sem volt a felhívásnak. Timea leszedte a szöveget a közösségi oldaláról."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A kórházban látogattam meg Csabát, és anyagilag hozzájárultam a kezelési költségeihez, mindennapjaihoz. Májra és vesére is szüksége volt, és a májátültetésen már túl is van, ami örömteli. Való igaz, mondtam neki, hogy én szívesen odaadnám neki a vesémet, mint ahogyan más szerveimet is a rászorulóknak. De csak akkor, ha engem baleset ér, és az életemet vesztem. Ha jól tudom, erről előre rendelkezni kell, és tervbe van véve. Csabának pedig ezúton is jó erőt, egészséget és kitartást kívánok!" – mondta a Borsnak vajna Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.