Egy videóüzenetben vallotta be Chet Hanks, Tom Hanks fia, hogy már kamaszkora óta használ különféle drogokat. Állítólag már ötven napja tiszta.

Tom Hanks fia 16 éves korában kezdett el drogozni. Chetről nem mondható el, hogy rossz körülmények között nőtt fel és ezért tért le a rossz útra, a családi házban lakik szerető szüleivel. Egy évfolyamtársa úgy nyilatkozott róla, hogy amióta csak ismeri Chet-et, a srác folyamatosan füvezik és iszik, de az utóbbi időben már a kokaint is kipróbálta és közben megállás nélkül piált. A segítségkérés időben érkezett, mert Tom Hanks fia már a keményebb drogok felé kezdett fordulni.

Chet az Instagramra feltöltött videójában – amit fentebb megnézhetsz - így fogalmaz: „16 éves korom óta folyamatosan küzdöttem a drogfüggőségemmel. Most, 24 évesen úgy döntöttem, segítséget kérek" – üzente a felvételen. Úgy látszik jól halad a leszokásban. „Sok bulvárlap azt találgatta, hogy elvonóra mentem-e? Igen, ott voltam. De ötven napja már tiszta vagyok, alkoholt sem ittam. Boldogabb vagyok, mint valaha, mindezt szeretném megköszönni a családomnak és mindenkinek, aki egy kicsit is törődött velem. Nélkületek nem tartanék ott, ahol most" – vallotta Chet Hanks. Hozzátette: szerencsére már vannak olyan programok, amik segítenek neki abban, hogy túllendüljön a betegségén. Mi drukkolunk neki!