Szívmelengető történet: ingyen tetoválást kap egy Down-szindrómás lány

Forrás: Facebook/Jason Ward -
mosoly ingyen Down-szindróma tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új-zélandi tetoválóművész minden pénteken ingyen tetoválásokat készít egy Down-szindrómával élő nőnek. Megható történet jön.

Megható fotók egy Down-szindrómás kislányról

A kislányt fotós anyukája örökítette meg. A bájos felvételekért kattints IDE!

A sztori úgy kezdődött, hogy egy nap egy nő sétált be a művész szalonjába. Megállt az asztal előtt, kipakolta a lemosható tetoválásait és megkérte a művészt, hogy tegye fel ezeket a karjára. A tetováló meglepődött és nem értette a helyzetet, de megtette és nem kért érte pénzt.

Forrás: Facebook/Jason Ward

Miután készen lett a remekmű, Suzy rámosolygott és elment. Majd visszatért a következő pénteken. És így megy ez már 4 hónapja: a nő minden pénteken eljön Jason Wardhoz, hoz magával matricákat, a művész felrakja a karjára és távozik. A tetováló azt mondta, hogy ez egy semmiség, amit bárki megtehet. Ha te is csak egy dolgot teszel meg egy emberért minden nap, az mosolyt csal mások arcára. És a tiédre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.