Az énekes mindkét mellében túlfejlődött a mirigyállomány, ráadásul már egy ideje furcsa, fájó daganatot is tapint bennük. Ezért döntött a beavatkozás mellett.

"Régebben sokat edzettem, izomtömeg-növelő táplálékkiegészítőket fogyasztottam a kondizáshoz. Később azt hittem, hogy a hízás miatt nőttek meg a melleim, de aztán a dzsungelben töltött tizenhat nap alatt lefogytam nyolc kilót, viszont a mellméretem egyáltalán nem csökkent. Az utóbbi időben gyakran kellemetlenül feszült, néha fájt is kicsit. Ezért nemrég ultrahangos és más vizsgálatokat végeztek rajtam. Sajnos kiderült, hogy mindkét mellemben csomó van" - nyilatkozta Laci a Blikknek.

Forrás: RTL Klub

Az énekes a lapnak azt is elárulta, hogy már a dzsungelben is zavarta mellformája, amikor szűk pólóban szenvedte végig a viszontagságokat.

"A legfontosabb mégis az, hogy féltem az egészségemet. Az orvos is azt ajánlotta, hogy az összes kóros mirigy­állományt jobb eltávolítani mindkét emlőből, hogy később ne legyen baj" - tette hozzá Laci, aki nagyon tart a pénteki operációtól, hiszen még sohasem kellett kés alá feküdnie, ez pedig nem éppen hétköznapi beavatkozás. Főként az altatástól fél, de elkerülhetetlen a műtét, mert már tapintással is érezhető a kemény csomó a mellében.