A TV2 műsorvezetőjének újabb kellemetlenséggel kell megküzdenie terhessége alatt, ugyanis veseköve miatt orvosa szigorú ágynyugalomra ítélte. Mi lesz így az Aktívval?

Ahogy a Life.hu is megírta, már többször veszélyben volt Gombos Edina terhessége. Először kislánya bárányhimlője miatt kellett aggódnia, aztán a hatodik hónapban kórházba került vesekő miatt. Bár a nemrég posztolt cuki fotón úgy tűnt, a kismama jobban van, most megint aggasztó hírek érkeztek – írja a Bors

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„A vesekő még mindig nagy fájdalmakat okoz, ezért az orvosaim eltiltottak a munkától és szigorú fekvésre ítéltek. Infúziót kapok, hátha a kő távozik a szervezetemből" – üzente a lapnak Edina, akinek a pocakjában fejlődő kisbabáért nem kell aggódnia, makkegészséges.

Ki vezeti az Aktívot?

„Gombos Edina egészségügyi okokra hivatkozva pihenőt kért tőlünk. Most az ő és a baba egészsége a legfontosabb, ezért a kollégák megoldják a helyettesítését. Az Aktívot ezen a héten Váczi Gergő vezeti"
– nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 csoport kommunikációs vezetője.

Korábban Papp Gergő, vagyis Pimasz úr volt Edina váltótársa a műsorban, de ő már nem dolgozik a csatornánál.

Természetes megoldás vesekő ellen
A Life.hu cikkéből megtudhatod , melyik vadon termő növény segít vesekőproblémákban. „A zsurló legfőbb gyógyhatása a vese működésének serkentésében rejlik: a zsurlótea erős vízhajtó hatású, segíthet vesehomok vagy vesekövek esetén, de fertőzéseknél, a vizelet ürítésével járó problémáknál is hatásos."