A színész őszintén beszélt betegségéről és bevallotta, kétszer élesztették újra. A halál torkából visszatért Hujber Feri szeretné majd egyszer papírra is vetni, milyen a túlvilágon.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hujber Ferit intenzív osztályon kezelték, mert egy fellépés előtt rosszul lett. A színész felesége, Cynthia akkor leszögezte, ez így nem mehet tovább és Ferinek életmódot kell váltania. A színész azonban felelősségteljes apa és amint lehetett, újra belevetette magát a munkába. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Premierjén hatalmas tapssal jutalmazta a közönség. A színész az előadás után a Blikknek mesélt az elmúlt hetek megpróbáltatásairól, és kiderült, sokkal nagyobb volt a baj, mint azt eddig bárki is sejtette.

„Kezd jó irányt venni az életem. Meglepődtem azon is, hogy az emberek mennyire aggódnak értem. Megmondom őszintén, eddig azt gondoltam, hogy ha meghalnék, a kutyát sem érdekelné. Ehhez képest rá kellett döbbennem, milyen sokan szeretnek. Január elején, negyedike és hatodika között kétszer is meghaltam. A keringésem egyszerűen összeomlott. Újra kellett éleszteni, és ekkor – sok emberhez hasonlóan – nekem is volt halálközeli élményem. Voltam 'odaát'. Nem akarok erről nagyon részletesen beszélni, mert egyszer szeretném megírni a teljes történetet, de tudom, hogy a pokolban voltam, és nem a mennyországban" – magyarázta Hujber, aki elhatározta, változtat eddigi stresszes életmódján.

Hujber Feri nagyinterjú
„Megígértem Cynthiának, hogy nem megyek ivós környezetbe, ahol esetleg visszaeshetek abba az állapotba, ahova nem szeretnék. Én eldöntöttem, hogy szeretném az életemet megváltoztatni" – mesélte pár éve Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének Feri.