Az elmúlt hónapok során kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó a zenész sorsát - hiszen októberben súlyos érelváltozással került kórházba. Sokáig válságos volt az állapota. Barátja, DJ Dominique mesélt Kozsó állapotáról.

A hírek szerint Kozsó már jobban érzi magát, megerősödött, olyannyira, hogy látogatókat is tud fogadni. Egyik legjobb barátja, Várkonyi Attila DJ hétvégén találkozott is vele. A FEM3 Caféban elmondta, hogy az énekes állapota szerencsére nagyon gyorsan javul, bár nehezen viseli, hogy nem mozdulhat ki, de pozitívan néz a jövőbe, szeretne hamarosan visszatérni a zenei életbe. Ugyan még több hónap rehabilitáció vár rá, sok mindent újra kell tanulnia, de ez egy agyvérzés után teljesen természetes. DJ Dominique egy képet is mutatott Kozsóról - jól látszik, hogy több mint 10 kilót fogyott az énekes, de egyébként jól néz ki:

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Ahogy a Life.hu is megírta, agyértok-képződmény miatt kellett tavaly Kozsót műteni, aki sokáig nem vállalkozott a súlyos beavatkozásra. Végül azonban be kellett látnia, hogy időzített bomba ketyeg a szervezetében és bevonult a kórházba. A műtét után azonban komplikációk léptek fel. 

Kómában is volt, amiből azonban sikerült felébrednie.