Te is pisilni mész szex előtt? Nem teszed jól!

Forrás: Thinkstock -
praxis szex urológus baktérium pisilés húgycső egészség New York páciens fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod, hogy hamarosan itt a pillanat, amikor végre átadhatjátok magatokat partnereddel a hálószoba felhőtlen örömeinek, ezért mielőbb a mosdó felé veszed az irányt, hogy könnyíts magadon. Ne tedd, ha számodra is kedves a húgycsöved egészsége!

Eddig te is abban a hitben éltél, hogy az egészséged érdekében jobb, ha a lepedőgyűrögetés előtt keresed fel a mellékhelyiséget, mint utána? Téves! Legalábbis a Yahoo News által megkérdezett szakértő szerint.

Forrás: Thinkstock

A New York-i urológus, David Kaufman szerint a szex előtti pisilés éppen a világ legnagyobb félreértései közé tartozik, és ő maga is számtalanszor találkozott már praxisában ezzel a kérdéssel hölgy páciensei részéről. Az orvos szerint éppen ez a melegágya a legtöbb fertőzésnek.

Hogy miért? Szex közben a hüvely baktériumai könnyen a húgycsőbe juthatnak. Mivel a baktériumok parányi nyúlványokkal tapadnak a húgycső felületéhez, a legjobb módszer az eltüntetésükre, ha közvetlenül a hancúr után könnyítenek magukon a nők.

Befőttesüvegbe pisilt az Oscar-gálán Kristen Bell http://www.life.hu/news/20140313-kristen-bell-amerikai-szineszno-befottesuvegbe-pisilt-az-oscar-dijatadon.html Annyira szűk volt az Oscar-díjátadón viselt ruhája, hogy csak így tudott könnyíteni magán a színésznő. News -- Nők, akik először pisilnek állva – Videóban az eredmény http://www.life.hu/news/20150114-nok-akik-eloszor-pisilnek-allva-video.html Valóban könnyebb állva pisilni? A Buzzfeed vicces kedvű szerkesztői kiderítették négy bevállalós hölgy segítségével. Videó következik. News Origo A spórolás új fajtája: pisilj a zuhany alatt! Te bevállalnád? http://www.life.hu/news/20141010-a-menj-az-aramlattal-kampany-ket-egyetemi-hallgato-debs-torr-es-chris-dobson-nevehez-kotheto.html Egy brit egyetem diákjai arra ösztönzik az embereket, hogy a vécé helyett a tus alatt pisiljenek. Hogy miért? Nos, eláruljuk. News -- Vadiúj szexjelenet A szürke ötven árnyalatában - csurran a méz, csorog a nyál http://www.life.hu/intim/20150131-a-szurke-otven-arnyalata-mezes-szex.html Ha eddig nem izgatott fel se a könyv és a film se hozott lázba, a trailer megtekintése után garantáltan bizseregni kezdenek az érzékeid. Intim -- A legjobb módszerek, amikkel megelőzheted a húgyúti fertőzést http://www.life.hu/drlife/20141110-a-hugyuti-fertozes-megakadalyozasa-gyumolcsok-zoldsegek.html Megelőzni mindent könnyebb, mint kezelni – a kellemetlen, fájdalmas tünetekkel járó felfázást is elkerülheted, ha megfelelő gyümölcsöket, gyógynövényeket használsz. Dr. Life -- Maszturbáló, szexelő szobrokkal lendítené fel az idegenforgalmat Tajvan http://www.life.hu/news/20150127-a-del-koreai-jeju-loveland-mintajara-erotikus-parkot-epitene-tajvan.html Párizs a szerelem városa? A romantikus szerelemé lehet. A buja, szexi, dévaj, lázadó, erotikus szerelem kapcsán viszont ezentúl Tajvan jut majd az eszünkbe. Ha minden terv szerint halad. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.