Esztergályos Cecília műtét napidoktor csípőprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tavaly év végén kaptam csípőprotézist, amit egy többórás műtéttel operáltak a testembe. De ez a műtét igazi megváltás volt az előző hetek pokoli fájdalmai után" - így kezdte történetét a művésznő.

Esztergályos Cecília a Napidoktor.hu oldalnak elmondta, most már kezd az élők sorába visszatérni: "Hét hete operáltak, de most már kezdem jól érezni magam. Egész életemben fontos volt a mozgás, és elkopott a csípőm. Ekkora fájdalmam sosem volt még, de a színpadon nem zavart, mert belevittem a szerepekbe."

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A színésznő tudja, hogy a nagy vizsgálatokon általában rosszul lesz az ember: "Az MR-vizsgálaton például sokan megijednek a hangos kopogástól, de én egy dallamot koreografáltam rá. Próbálom játékosan élni az életem."

"Nem akartam megölni a péniszét" - Nem gondolta át tettét a bosszúszomjas lányhttp://www.life.hu/drlife/20150206-nem-akarta-megolni-baratjat-a-del-afriaki-lany-aki-kensavval-ontotte-le-baratja-peniszet.htmlEgy dél-afrikai férfi felvette, majd a világhálóra is feltöltötte azt a videót, amelyen barátnőjével szexel. A videóról a lány nem tudott, amikor azonban felfedezte, dühében kénsavat öntött barátja ölébe.Dr. Life--Álomnyaralásból a kórházba került Vámos Erikahttp://www.life.hu/drlife/20150206-vamos-erika-a-tv2-musorvezetoje-alomnyaralasarol-egybol-korhazba-kerult.htmlNem volt elég elővigyázatos kambodzsai nyaralásán a műsorvezető, így betegen tért haza. Dr. Life--Lassítania kéne a Barátok közt Vili bácsijánakhttp://www.life.hu/drlife/20150206-baratok-kozt-varkonyi-andras-tulhajszolja-magat.htmlRáférne a pihenés Várkonyi Andrásra, aki az utóbbi időben túlhajszolja magát. Erre azért is kellene jobban figyelnie, mert nemrég szívműtéten esett át. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.hu"Majd hasba rúgatom magam" - ilyen az abortusz a kamaszoknál?http://www.life.hu/drlife/20150202-kamaszkorban-vegzett-abortusz-hatasai.htmlVédekezés nélküli szex, nem kívánt, eltitkolt terhességek, önkézzel végzett abortuszok - miért nem szólnak a gyerekek, ha baj van?Dr. LifeOrigoTényleg nővé válik Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jennerhttp://www.life.hu/drlife/20150204-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-fog-valtozni.htmlA Kardashian-Jenner família feje, Bruce Jenner döntött: a tízpróbás olimpikon 65 évesen nővé fog változni.Dr. Life--Titkos energiaforrás és bioszövet - ez a gomba?http://www.life.hu/drlife/20150131-gombakkal-valthatjuk-ki-az-uzemanyagot.htmlA gombafélék a lehető legkülönbözőbb módokon hatnak az emberi testre. Egy részük pozitív élettani hatásukról, míg a többség arról ismert, hogy valamilyen betegséget terjesztenek. A legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy a különböző spórák a levegőben észrevétlenül terjednek és nem is tudjuk, hogy éppen hol és mikor betegedhetünk meg. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.